Niets is zo met leven verbonden als adem. Zonder adem is er geen leven! Het belang van een goede ademhaling is misschien wel het meest onderschatte aspect van het leven, want de adem voorziet elke cel in je lichaam van zuurstof. Ongezonde stress en langdurige spanning liggen vaak ten grondslag aan een gebrekkige, oppervlakkige of verstoorde ademhaling. Allerlei fysieke en mentale klachten kunnen daarvan het gevolg zijn. Het zijn soms “kleine” klachten die chronisch kunnen worden. Tijd dus om in actie te komen!
Yoga is zo'n actie die kan helpen om weer een natuurlijke volledige ademhaling te krijgen. In mijn lessen is ademhaling samen met aandacht en ontspanning een centraal thema.
Er zijn specifieke ademoefeningen die het gebruiken van een natuurlijk adem stimuleren of herstellen. Ook de yogahoudingen helpen de adem zich krachtig te ontwikkelen in je buik. Je zult meer controle krijgen over je lichaam en ademhaling en zo ontstaat een natuurlijk balans tussen lichaam en geest.


Yoga is er voor kiezen dat je die aandacht en tijd nu aan jezelf gaat geven. Dat je niet door blijft hollen tot het lijntje breekt, maar dat jij er voor kiest om meer tijd en aandacht, meer balans en meer kwalitiet aan je leven te geven. Yoga doet goed, voelt goed!

Peter Hin
De lessen
Lestijden & tarieven
Proefles
Ademhaling
Ontspanning
Docent
Lokatie
Workshops