Yoga is het doen van lichaamsoefeningen waarbij aandacht, ademhaling en ontspanning belangrijke elementen zijn. Dit kan een gunstige invloed hebben op veel (spannings) klachten, zoals hyper-ventilatie, rugpijn of slecht slapen. Het draait in mijn lessen niet om prestatie maar om intentie, niet om kunnen maar om oefenen, niet om willen maar om loslaten, niet om yoga maar om jou!
Door het met aandacht beoefenen van yoga wordt je je meer bewust van je lichaam en help je hiermee de gedachtestroom in je hoofd tot rust te brengen. Mijn lessen zijn rustig, helder en doeltreffend en voor iedereen, jong en oud, geschikt. Het goed leren gebruiken van je ademhaling leidt direct tot een diepere bewuste ontspanning.
Veel mensen hebben baat bij yoga als ze last hebben van (fysieke) klachten. Door regelmatige yoga te beoefenen, waarbij het gebruik van een juiste ademhaling en het respecteren van je grenzen voorop staat, help je de Natuurlijke Balans van je lichaam herstellen. Mijn lessen zijn niet “ zweverig “ maar praktisch en voor iedereen uitvoerbaar.
Yogadocent Lid van de Vereniging van Yogaleerkrachten Nederland en Sportmasseur Aangesloten bij het Ned. Genootschap van Sportmasseurs
Peter Hin
De lessen
Lestijden & tarieven
Proefles
Ademhaling
Ontspanning
Docent
Lokatie
Workshops